Naše NOVICE

Nasveti

Aktualni dogodki, odprti seminarji, novice, objave in še in še... 

 
 
 

Posodobili smo našo podobo. Poslanstvo ostaja enako.

Posodobili smo našo podobo. Poslanstvo ostaja enako.

08.07.2019

Naše poslanstvo je prebuditi odličnost

Na človeški način, z aktivnim poslušanjem ter našo strokovnostjo prebujamo odličnost tako pri naših partnerjih kot znotraj nas samih.

Razvili in nadgradili smo naše storitve

Vidimo napredke osebnega in kariernega razvoja tako na ravni vsakega posameznika kot na ravni delovanja celotne ekipe. Naš razvoj prikazujemo z našo novo podobo.

Naš logo izraža kdo smo

Ohranjamo srce. To predstavlja našo človečnost, iskrenost in kar je najpomembnejše, da znamo poslušati in slišati naše partnerje.

Razmišljamo o prihodnosti

Regratova lučka s svojimi letečimi semeni nakazuje, da upamo sanjati, smo inovativni in razmišljamo tudi izven okvirjev. Vedno razmišljamo dolgoročno in praktično kot pri načrtovanju strategij tako za vaše kot naše podjetje. Imamo jasno izoblikovano vizijo.

Nova pisava izraža našo strokovnost

Ta je sedaj krepkejša ter ima jasnejše linije in poleg strokovnosti izraža našo jasno izoblikovano vizijo, h kateri stremimo.

Naše ključne storitve nenehno izboljšujemo

Pripravljeni smo se učiti in nadgrajevati naša znanja. Z mehkim prehodom barv prikazujemo razvoj, proces učenja in spremembe, ki so nenehen proces, ki traja. Ne moremo kar prestopiti iz ene točke v drugo, ampak moramo za to delati in prehoditi veliko korakov oz. moramo iti čez veliko nians. Tega ne poudarjamo samo pri naših partnerjih, ampak se zavedamo tudi sami.

Mi smo navdušeni nad našo spremembo. Kaj pa vi?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.