„ Coaching je ciljno usmerjen proces, ki nam omogoča, da jih lažje poiščemo, zakladnica mnogoterih talentov, sposobnosti, znanj in veščin "

 
 
 

Coaching

 
 • INDIVIDUALNIPreberi več
   

  INDIVIDUALNI

  Z Individualnim coachingom pri posamezniku razvijamo osebne in medosebne veščine, da ta poveča svojo učinkovitost. Coach s pomočjo vprašanj spodbuja procese mišljenja, čustvovanja in vedenja pri posamezniku ter ga tako spodbudi, da sam najde svoje svoje vire. Nadgrajujete lahko svoje vodstvene veščine, spretnosti medosebnih odnosov, izboljšate upravljanje s časom, komunikacijske veščine, dvignete čustveno inteligentnost itd.

   
 • SKUPINSKI COACHINGPreberi več
   

  SKUPINSKI COACHING

  Skupino lahko sestavljajo posamezniki s podobnimi izzivi in cilji ali pa člani delujočega tima. Timski coaching je namenjen izboljševanju dela v timih, postavljanju ciljev, zaupanju, komunikaciji, reševanju konfliktov, dvigovanju zavzetosti, razumevanju odnosov v timu. Coaching v skupini pa je namenjen razvoju posameznikov, ki predvsem potrebujejo povratno informacijo skupine, omogoča pa tudi učenje na primerih drugih članov skupine.

   
 • COACHING VEŠČINE ZA VODJEPreberi več
   

  COACHING VEŠČINE ZA VODJE

  Coaching za vodje temelji na grajenju vodstvenih veščin in vodstvene karizme. Vodje usposablja za coache svojih sodelavcev, jih uri v pozitivnem razmišljanju, motiviranju, postavljanju ciljev, upravljanju s časom, komuniciranju, delegiranju, osebni rasti in razvoju, reševanju konfliktov ter večji produktivnosti.

   
 
 
 
 

Skupaj z vami razvijamo kompetence

Razvijamo z vami

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.