„ Smo k ljudem in ciljem usmerjeni. Zagotavljamo prenos znanja in veščin v prakso. "

 
 
 

Treningi

Usmerjeni

 
 • TRENING VODENJA – <em>leadership program</em>Preberi več
   

  TRENING VODENJA – leadership program

  Vodenje danes pomeni coaching, mentorstvo in motiviranje. Cilj vodenja je motiviranje zaposlenih, ki z jasno vizijo pripomorejo k soustvarjanju uspešne organizacije. Z našo strokovno pomočjo spoznajte najnovejše pristope in tehnike vodenja. Skupaj z vami razvijamo kompetence uspešnih vodij.
   
 • TRENINGI PRODAJEPreberi več
   

  TRENINGI PRODAJE

  OMG je pionir ocenjevanja in razvoja ljudi v prodaji. Zagotavlja rast prodaje v organizacijah različnih velikosti in panog. Prodaja vključuje veščine in kompetence, ki se jih da naučiti in razvijati. Z OMG programi razvijamo 21 ključnih prodajnih kompetenc. Programi so namenjeni direktorjem in vodjem prodaje, prodajnim specialistom in podpori prodaje.
   
 • TIMSKO DELO – 1+1=11Preberi več
   

  TIMSKO DELO – 1+1=11

  Uspešni timi so sestavljeni iz različnih posameznikov, ki si zaupajo, znajo reševati konflikte, so zavzeti, odgovorni in usmerjeni k cilju. Timsko delo pomeni proces vodenja, komunikacije in ustvarjanje skupinskih vrednot, ki pripeljejo do sinergije. Spoznajte prednosti timskega dela in razvijte potrebne kompetence za tovrstno delo. Nihče ni popoln, tim pa je in mora biti.
   
 • OBVLADOVANJE STRESAPreberi več
   

  OBVLADOVANJE STRESA

  Stres in pregorevanje na delovnem mestu sta eden od perečih problemov organizacij. Pomagali vam bomo prepoznati znake stresa in vas naučili, kako se z njim spopasti, da boste na dolgi rok ostali zdravi in produktivni.
   
 • USTVARJALNOST IN INOVATIVNOSTPreberi več
   

  USTVARJALNOST IN INOVATIVNOST

  Ustvarjalnost je proces kreiranja novih idej (ali iskanja novih povezav med že obstoječimi idejami), inovativnost pa uporaba nove ideje v praksi. Naučite se stopiti iz škatle in si dovolite razmišljati drugače.
   
 • TRENINGI KOMUNIKACIJEPreberi več
   

  TRENINGI KOMUNIKACIJE

  Z vami razvijamo komunikacijske kompetence. Te obsegajo znanje, veščine in sposobnosti prenosa, razumevanja in prejemanja informacij ter emocij. Ključ je v medsebojnem razumevanju sogovornikov. Ozavestili boste, da komunikacija ni le prenos informacij, ampak zajema celovit odnos med sodelujočimi.
   
 
 
 
 

Skupaj z vami razvijamo kompetence

Razvijamo z vami

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.