To PONUJAMO

Storitve

„ Motivirani in zavzeti zaposleni so ključ do uspešne organizacije. "

 
 
 
TCD – kratek opis

TCD model je učinkovit model razvoja kompetenc, katerega bistvo je ciljna usmerjenost in vključevanje vseh realnih vidikov razvoja ljudi v konkretni situaciji. Kompetence razvijamo tako, da najprej identificiramo zahteve delovnega mesta, potrebe in zmožnosti razvoja posameznika, tima in organizacije. Razvijamo tiste kadre, ki imajo potencial za rast in na tistih področjih, ki jih zares potrebujejo, torej ciljno usmerjeno, konkretno na delovnem mestu in za delovno mesto. Model odkriva in odpravlja vzroke in ne le zdravi simptome. Usmerja se na celovit sistem vplivov, ne le parcialno. Poskrbi za doseganje zastavljenih merljivih ciljev. Zagotavlja prenos v prakso.

 
 
 
Total competence development
 
 
 
 
 • TreningiPreberi več
   

  Treningi

  Z nami spoznajte najnovejše pristope in tehnike vodenja. Skupaj z vami razvijamo kompetence uspešnih in produktivnih vodij.

  Preberi več

   
 • Psihološka ocenjevanjaPreberi več
   

  Psihološka ocenjevanja

  Prične se z analizo delovnega mesta in definiranjem kompetenc. Te kompetence s pomočjo psiholoških inštrumentov izmerimo in ocenimo.

  Preberi več

   
 • HR rešitvePreberi več
   

  HR rešitve

  Vemo, da trg dandanes zahteva, da se znamo prilagoditi. Povežite se, začutite timsko energijo in skupaj premagajte adrenalinske izzive.

  Preberi več

   
 • CoachingPreberi več
   

  Coaching

  Vsi odgovori na naše težave (izzive) so skriti v nas. Coaching je ciljno usmerjen proces, ki nam omogoča, da jih lažje poiščemo.

  Preberi več

   
 
 
 
 

Skupaj z vami razvijamo kompetence

Razvijamo z vami

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.