„ Pravi ljudje, na pravih delovnih mestih, je recept za uspešno in zdravo organizacijo.“

 
 
 

Psihološka ocenjevanja

 
 • PSIHOLOŠKO TESTIRANJE

  Za zdravo in uspešno organizacijo so potrebni pravi ljudje na pravih delovnih mestih. Izvajamo celovit proces selekcije kadrov. Prične se z analizo delovnega mesta in definiranjem kompetenc. Te kompetence s pomočjo psiholoških inštrumentov izmerimo in ocenimo, ter vam nudimo vso potrebno podporo pri vaši odločitvi.

   

  Preberi več

  Preberi več
   
 • OCENJEVALNI CENTER

  Metoda ocenjevalnega centra se uporablja predvsem pri selekciji vodilnega in vodstvenega kadra, za napredovanje zaposlenih in/ali njihov poklicni razvoj. Po analizi delovnih nalog, pripravimo konkretne izzive in situacije, kjer se lahko merijo praktične kompetence. Največja dodana vrednost te metode je, da dobite jasno informacijo, kako se kandidat vede v realnih situacijah na delovnem mestu, in kaj lahko od njega pričakujete.

   

  Preberi več

  Preberi več
   
 • SELEKCIJA IN OCENJEVANJE PRODAJNEGA IN VODSTVENEGA KADRA

  OMG je orodje za ocenjevanje vodstvenih in prodajnih kadrov ter prodajnih timov, ki je NAREJEN SPECIFIČNO ZA PRODAJO IN NE PRIREJEN za prodajo. Merimo 21 kompetenc, ki so na osnovi 25 let raziskav pripomogle, da danes dosegamo 95% zanesljivost pri napovedovanju uspešnosti posameznika pri prodaji. Med drugim merimo željo, zavezanost, vtis, odgovornost, nakupni cikel, omejujoča prepričanja, čustva, potrebo po odobravanju, odnos do denarja itd.

   

  Preberi več

  Preberi več
   
 • RAZVOJ KADROV

  Ko raziščemo zahteve delovnih mest in ocenimo karakteristike ljudi, lahko pričnemo z razvojem ljudi in tistih njihovih kompetenc, ki jih želijo nadgrajevati z namenom, da bodo na tem delovnem mestu in hkrati v življenju bolj uspešni. Razvijamo vodstvene, prodajne in komunikacijske kompetence ter inovativnost, asertivnost itd..

   

  Preberi več

  Preberi več
   
 • METODA 360 STOPINJ

  Metoda je razvojno orodje. Z metodo pridobimo ocene posameznikovih lastnosti in kompetenc iz različnih perspektiv. Oseba se oceni sama, ocenijo jo tudi nadrejeni, zaposleni na enakem nivoju in podrejeni. Z našimi metodami se prilagodimo različnim specifikam v podjetju. Metoda zagotavlja anonimnost, na podlagi analiz pa pridobimo objektivne informacije o tem, kako posameznika zaznavajo ostali zaposleni. Z metodo pridobimo dragocene podatke, ki so odlična podlaga za načrt nadaljnjega razvoja.

   

  Preberi več

  Preberi več
   
 
 
 
 

Skupaj z vami razvijamo kompetence

Razvijamo z vami

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.