To SMO MI

Ekipa

„ Aktiviramo ljudi in krepimo organizacije. "

 
 
 
 
 • TINA KASTELICPreberi več
   

  TINA KASTELIC

  DIREKTORICA

  Ljubezen do dela z in med ljudmi me je pripeljala do študija psihologije v Ljubljani. Tekom študija sem se usmerjala v psihologijo dela in organizacije. Teoretično znanje sem nadgrajevala s praktičnimi izkušnjami in dodatnimi izobraževanji. Sem specializantka organizacijske transakcijske analize, opravljen imam tudi Trening trenerjev, osnovo medicinske hipnoze, NLP in psihodramo. Imam številne izkušnje s področja ocenjevanja potenciala in razvoja kadrov. V zadnjih letih sem se specializirala za kompleksne kadrovske rešitve (kompetenčni modeli, sistemi nasledstev, mentorski sistemi, definiranje odgovornosti in vlog, ipd.). Izvajam tudi poglobljene treninge za razvoj mehkih veščin in coachinge. Mladostna zagnanost, odprtost za spremembe, različna znanja in izkušnje me navdihujejo pri delu z ljudmi in organizacijami.

  » Z glavo visoko v oblakih, z nogami trdno na tleh.«
  – Človek mora sanjati in domišljiji pustiti prosto pot. Če želiš te sanje tudi živeti, pa je treba stati na trdnih tleh in se truditi, da ti tudi uspe.

   
 • NINA KOCBEKPreberi več
   

  NINA KOCBEK

  PSIHOLOGINJA SPECIALISTKA ZA OCENJEVANJE

  Že med študijem sem aktivno spoznavala različna področja psihologije ter pridobivala različne izkušnje za delo z ljudmi. En semester študija sem opravila na Freie Universität v Berlinu. Opravila sem izobraževanje za vodenje delavnic (Trening trenerjev) ter individualno in skupinsko pomagala pri kariernem usmerjanju mladih. Sem zelo vedoželjna, zanimajo me tudi stvari, ki so manj povezane s psihologijo, npr. grafično oblikovanje. Rada delam z ljudmi in se nenehno trudim pridobivati dodatna znanja in spretnosti, ki mi pri delu pomagajo in me izpopolnjujejo. Samostojno vodim ocenjevanja potencialov posameznikov in sem aktivno vključena v sistemske kadrovske rešite (kompetenčni modeli, matrika odgovornosti, sistemi nasledstev in bazeni talentov). Sem tudi samostojna koordinatorka projektov za nemški trg.

  »Bistvo življenja ni, da se najdeš, temveč da se ustvariš.«

   
 • TANJA NOVAKPreberi več
   

  TANJA NOVAK

  PSIHOLOGINJA, TRENERKA IN HR SPECIALISTKA

  Že v osnovni šoli sem si kot državna reprezentantka v karateju zastavljala vprašanje, zakaj nekateri moji nasprotniki na tekmah dosegajo bistveno slabše rezultate kot na treningih. Očitno odgovor ni bil v fizični pripravljenosti, ampak v »glavi«. Odgovor na vprašanje, kaj se dogaja v glavi, sem želela pridobiti s študijem psihologije in kasneje z nadgradnjo znanja iz transakcijske analize. Znanje in strokovnost sta moji prvi vrednoti: letos sem zaključila prvo stopnjo študija integracije iz transakcijske analize in psihodrame. Da smo več kot le vsota posameznih delov, vsakodnevno ugotavljam tudi pri svojem delu na delavnicah in individualnih svetovanjih odraslim in mladostnikom s področja upravljanja svojega časa, zastavljanju in doseganju ciljev tako na učnem kot zasebnem področju. V zadnjem času sodelujem tudi s športniki pri iskanju, razvijanju in ohranjanju motivacije na tekmi, še posebej tistih, ki se odvijajo v ekstremnih razmerah in pogojih.

  »Obupa lahko vsak. Vztrajnost pa je vrlina, ki jo je vredno negovati in spodbujati.«

   
 
 
 
 

Skupaj z vami razvijamo kompetence

Razvijamo z vami

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.