Zgodbe O NAS

Zgodbe

„ Motivirani in zavzeti zaposleni so ključ do uspešne organizacije. "

 
 
 

Jaz sem dodana vrednost

Jaz sem dodana vrednost

V podjetju Kompetenca sem pred leti začela delati kot študentka. Zakaj sem ostala? Ker sem ugotovila, da se vrednote podjetja ujemajo z mojimi. Ena izmed njih je celovitost, ki sem jo prepoznala že pri prvem projektu, pri katerem sem sodelovala. Spodbujali so nas, naj delamo celovito, pošteno in pristno. Namen tega projekta je bil oblikovati mentorski sistem. Všeč mi je bilo, kako smo na začetku jasno opredelili cilje in predstavili, kaj lahko ponudimo, kje potrebujemo še dodatne informacije in pomoč strokovnjakov iz podjetja ter česa ne moremo ponuditi. Všeč mi je bila naša poštenost. Med projektom se je izkazalo, da se v podjetju srečujejo še z drugimi izzivi.
Presenetilo me je, kako hitro je ekipa Kompetence videla širšo podobo. Dodatne izzive smo poskušali rešiti z uporabo mentorskega sistema. Kar je pa ostalo, smo reševali po drugih poteh. Nikoli nismo določenih izzivov pustili »v zraku«. Izkazalo se je, da je bil projekt veliko več, kot sem si na začetku predstavljala. Zajel je analizo stanja in oblikovanje načrta aktivnosti. Pozneje se je nadaljeval razvoj ljudi, na delavnicah pa smo teoretično znanje predstavljali v praksi. Na koncu smo bili še dodatna podpora in spodbuda pri aktivnem prenašanju naučenega znanja v prakso. Všeč mi je bilo, kako smo vse zaposlene poslušali in izzive reševali zares celovito. Všeč mi je bilo, ker se je izkazalo, da stavek Zaposleni so v podjetju največja dodana vrednost v našem podjetju niso le besede, ampak to dejansko živimo. Zato se počutim kot dodana vrednost.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.