Naše NOVICE

Nasveti

Aktualni dogodki, odprti seminarji, novice, objave in še in še... 

 
 
 

Kako se odločiti za pravo karierno pot?

Kako se odločiti za pravo karierno pot?

29.01.2018

Načrtovanje svoje karierne poti je lahko, predvsem na začetku, nekoliko težavno. Kako se pravzaprav odločimo kakšno karierno pot izbrati? Pri dijakih so eden izmed pomembnih dejavnikov odločitve ocene. Sprašujemo pa se lahko tudi, kaj so sploh naše želje,  interesi itd. Naredimo si torej nek kriterij, na podlagi katerega sprejmemo odločitev.

Kaj je zares pomembno pri načrtovanju karierne poti?

Pri načrtovanju karierne poti je ključnega pomena, da dobro poznamo sebe. Kakšne so naše osebnostne lastnosti? Na katerih delovnih mestih so naše osebnostne lastnosti zaželene? Kakšne so naše sposobnosti? Kakšni so naši talenti? Določene talente že poznamo, določeni so morda še skriti. S psihološkim testiranjem razkrijemo prav te stvari. Udeleženec testiranja dobi izčrpno, objektivno povratno informacijo, ki mu olajša nadaljnjo načrtovanje karierne poti. Dobljene rezultate lahko primerjamo s posameznikovimi specifičnimi željami ter tako skupaj najdemo najboljšo možno rešitev. Odločitev je lahko tako veliko bolj ustrezna. 

Za več informacij o psiholoških testiranjih nas lahko kontaktirate tukaj

Več o psihološkem ocenjevanju in testih si lahko preberete tukaj:

Kaj pridobimo s psihološkim ocenjevanjem?

Psihološki testi – kaj nam v podjetju zares doprinesejo?

Psihološko testiranje – sprožilec strahu

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.