Zgodbe O NAS

Zgodbe

„ Motivirani in zavzeti zaposleni so ključ do uspešne organizacije. "

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Ne obljubljam čudežev, ampak uresničljive rezultate.

  Zame integriteta pomeni odgovornost, strokovnost in poštenost do sebe in soljudi: do tistih, s katerimi delam, in tistih, za katere delam. Da ne obljubljam čudežnih rešitev in rezultatov, ker ne obstajajo. Pomembno se mi zdi, da se pričakovanje, ki ga imajo naročniki in udeleženci na delavnicah, tudi vedno jasno sporočijo.
  Preberi več
   
 • Iskrenost me vodi in navdihuje

  »Mi lahko, prosim, iskreno poveste … Kaj bi mi iskreno priporočili …« so izjave, ki jih pogosto slišim pri svojem delu z udeleženci na delavnicah. Največkrat iščejo usmeritve ali potrditve pri svojem delu, ali je način, kako nekaj delajo in usmerjajo neki projekt ali ljudi, ustrezen in primeren. Tudi sama večkrat prosim svojo vodjo in preostale sodelavce in sodelavke za povratno informacijo o svojem delu. Pri tem prosim za čim več iskrenosti. Ni nujno, da je vsebina odgovora vedno prijetna; pomembno pa je, da so odgovori dobronamerni in da mi podajo čim več povratnih informacij, ki jih lahko uporabim pri svojem delu.
  Preberi več
   
 • Vsak delovni dan se naučim kaj novega

  Pred nekaj leti sem se vpisala na študij psihologije in si v tem času pridobila veliko znanja o najrazličnejših področjih psihologije. V sklopu študijskega programa sem razvijala bolj teoretično znanje, delo na Kompetenci pa mi je pridobljeno znanje, veščine in spretnosti omogočilo prenesti v prakso. Delo na Kompetenci mi predstavlja izziv, saj se z vsakim delovnim dnem naučim kaj novega.
  Preberi več
   
 • Cenili so vse znanje, ki sem ga pokazal.

  Da so strokovne spretnosti in najrazličnejše znanje vrednota v Kompetenci, sem ugotovil pri opravljanju prakse. Če si namreč izkazal določeno veščino ali spretnost, si dobil spodbudo, da bi jo uporabil tudi pri delu. Mene je zanimalo delo s podatki in analize. Ko se je pri projektu izkazalo, da imam na tem področju spretnosti in veščine, sem takoj dobil tudi priložnost, da jih uporabim in razvijam.
  Preberi več
   
 • Vsak projekt je nekakšna inovacija.

  Takoj ko sem prišel v Kompetenco, sem ugotovil, da bo zdaj vse drugače. Že prvi dan se mi je zdelo, kot da bi prišel v vihar, saj sem hitro dobil naloge in zadolžitve, ki so od mene zahtevale, da stopim iz svoje cone udobja in poskusim kaj novega – na primer, da napišem »novinarski« prispevek ali razvijem neko novo storitev. Delo ni nikoli rutinsko ali predvidljivo, zato je iskanje novih, drugačnih in ustvarjalnih rešitev v Kompetenci stalna praksa.
  Preberi več
   
 • Iskrenosti sem začutila že na uvodnem razgovoru

  Ko sem v podjetju opravljala prakso, sem kmalu ugotovila, kako pomembno je, da so vrednote zaposlenega skladne z vrednotami podjetja, v katerem deluje, saj bo le takrat lahko osebnostno rastel, napredoval in občutil srečo ter zadovoljstvo. Iskrenost je ena izmed vrednot podjetja Kompetenca, ki sem jo izrazito občutila že takoj na uvodnem razgovoru in testiranju.
  Preberi več
   
 • Jaz sem dodana vrednost

  V podjetju Kompetenca sem pred leti začela delati kot študentka. Zakaj sem ostala? Ker sem ugotovila, da se vrednote podjetja ujemajo z mojimi. Ena izmed njih je celovitost, ki sem jo prepoznala že pri prvem projektu, pri katerem sem sodelovala. Spodbujali so nas, naj delamo celovito, pošteno in pristno.
  Preberi več
   
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.